Gemeenten willen inwoners graag meer betrekken bij de vorming van het gemeentelijk beleid. De mening van inwoners is belangrijk bij het nemen van goede besluiten. Een inwonerpanel biedt gemeenten de mogelijkheid inwoners mee te laten praten en zijn of haar mening te laten horen.

Als lid van een inwonerpanel ontvang je verschillende keren per jaar via e-mail een uitnodiging om een online vragenlijst over verschillende (actuele) onderwerpen in te vullen. Deze onderwerpen variƫren van het geven van de mening over handhaving en veiligheid, tot de openingstijden van terrassen en het afsteken van vuurwerk rondom de jaarwisseling.

Privacyverklaring inwonerpanels Kennispunt Twente

Privacy is voor Kennispunt Twente erg belangrijk. Wij houden ons natuurlijk aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij deze alleen gebruiken voor het doel waarvoor we deze gegevens aan u hebben gevraagd. In deze privacyverklaring leggen we uit wat wij bij Kennispunt Twente doen met gegevens en informatie die we aan u vragen. Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met uw gegevens, klik dan hier voor onze volledige privacyverklaring.